kikkipicki

Alla inlägg under maj 2012

Av Nikkie - 16 maj 2012 17:27

Hej hej :)


Nu har jag fixat internet hemma så nu kan jag garanterat blogga mer och kanske om andra saker som dyker upp :)

Min dag har inte vart så speciell var i skolan till 11:00 och sedan träffade jag Vickan och Petra. Mycket trevligt! Skulle ha jobbat idag men eftersom jag är förskyld så får jag inte de.. Lite synd för de hade vart goa pengar.. Men men man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk ibland. 


Imorgon är det alltså ledig för er som inte visste :P Det betyder att de bli lååång helg för oss som studerar.Hur bra som helst!! Så i helgen ska man la va med vänner och älskligen kanske ska grilla och så. Vet inte rikitgt vad som händer mer får se vad dagarna har att erbjuda. 


 

Av Nikkie - 14 maj 2012 07:47

Godmorgon alla morgon pigga läsare!


Sitter nu i skolan förskyld som bara den.. men jag ska klara denna skoldagen går inte alls länge så sen blir det att åka hem och vila tror dock att de inte blir något jobb för mig denna veckan. Har sån jäkla hosta och näsan rinner plus att det trycker i öronen.


Aja, helgen har vart sådär bra har inte gjort så mycket utan mest vilat och bara tagit det lugnt med älsklingen<3

Har inte heller kunnat uppdaterat bloggen på läänge bara för att jag inte har haft något internet på hela helgen.

Men kan upplysa er om att denna vecka ska de blir bättre. Är ledig på torsdag och fredag hur skönt som helst så de blir bara att ta det lugnt och hoppas på att man blir frisk. Igår fick jag reda på en jätte roligt grej vet inte om jag får berätta den än men det kan bli en överraskning tills vidare. Ska hämta den på fredag så blir kanske en bild i helgen på den :D 


Som sagt denna veckan är kort och det betyder att vi/jag går bara i skolan i 3 dagar fast 2 av dessa dagar är korta. Så man kan säga att det bara är 2 dagar i skolan denna veckan. Det kan inte bli bättre!! Men såklart bara för att det är låång ledigt så ska Lollo åka till stockholm..igen! Bara lämna mig och Vickan här ensamma. Men så är det ibland. Hoppas jag får umgås med Vickan och kanske hennes kille nu i veckan. Får se lite vad som händer men ska först och främst bli frisk nu när både Lollo och Vickan är pigga igen så ska självklart jag gå och bli sjuk veckan efter dem. 


 

Av Nikkie - 8 maj 2012 13:44

Hej hej :)


Har nu bara 1 timma kvar på sista lektionen och är nästan klar med uppgiften. Underbart!! Inte alls så svår uppgift men ändå en som man måste leta och söka igenom olika fakta. Vi skulle ta reda på vad man äter inom olika religoner så i min grupp som består av Sofia och Alexandra så har vi valt att skriva om judendomen. Där vi ska skriva lite om deras hägtider vilket är rätt så många sen vad de äter på dem. Är ganska svårt eftersom de äter olika mat vid olika högtider.  




Men som sagt är det snart dags att sluta då blir det att dra hem en sväng och ta det lugnt eftersom jag inte vet om jag ska träffa min fina vänner så ska jag ta dagen som den kommer kanske är föööör trött för att träffas för tror jag blivit sjuk men det ska alltid kunna gå över, efter en power nap.   

Av Nikkie - 8 maj 2012 08:12

Godmorgon!


Är nu i skolan (igen) och ska snart ha engelska nationella den muntliga delen. Fick nyss reda på att vi skulle ha det idag så är liiite nervös :P Men som jag alltid säger så kommer detta gå bra! Efter "provet" ska jag försöka hitta lite blogg inspration. För måste verkligen bli bättre på att blogga mer och bättre. I eftermiddag har vi näringslära vilket inte alls är toppen (gillar verkligen inte den lektionen).. Men men nu är det som de är och hoppas på att denna dagen går snabbt. 


Ikväll blir det att träffa Vickan L tror jag vi ska bara umgås och snacka lite skit om allt var sjukt längesen jag träffade denna fina flicka. Hoppas också att Lollo kan vara med..Hon var sjuk igår så hoppas verkligen hon blivit bättre. Sen är min andra brud Vickan sjuk så hon kommer inte till skolan idag :( sad face!! Så hoppas att ALLA kan bli friska nu. Typ bara jag som klarat mig ifrån att bli förskyld! Så jag vill verkligen inte bli sjuk nu för har massa saker i skolan som måste göras sen jobbet för man vill ju tjäna pengar :P 



 

Av Nikkie - 7 maj 2012 12:07

Såå nu sitter jag och mina trevliga klasskamrater och väntar på att provet ska börja. 

Lite nervös och kan inte koncentrera mig men hoppas verkligen att de ska gå bra! (vilket det kommer göra )


Aja, fått lite besked vad som kommer hända denna veckan och kan ju säga att som det känns nu så känns det underbart. Kanske för att jag har bestämmt vilka som ska finnas i mitt liv och jag vet att jag har ett bra liv med dem jag lever med nu. Det finns alltid sen sak ALLA människor stör sig på och nu vet jag vad jag stör mig på. Men jag lever livet som jag borde jag har en underbar pojkvän, as goa vänner, fin familj och ett jobb som jag trivs på!!


 


Av Nikkie - 7 maj 2012 10:14


En mycket bra låt som jag hörde första gången i lördags på festen :D!!

Av Nikkie - 7 maj 2012 07:55

Hej hej!


Är nu i skolan och en lååång dag väntar.. Usch!! Aja vet ju vad som väntar :P har nationella i engelska och känner att det kommer gå sådär. Nu på morgonen har jag svenska fram till klockan 11, sedan börjar provet 12:30 längtar inte!! Saksamma har iaf lång lunch vilket betyder att sitta i solen en stund. 


Helgens händelse:


Fredags: var de skola sen åkte jag hem och träffade Lollo och Frida men de skulle tydligen åka iväg så hann inte träffas jätte länge. Efter det kom Vickan och Oskar ut till norrahammar så vi chillade i kvälls solen. När de hade åkt kom älsklingen och plockade upp mig så vi åkte hem till honom och bara tog de lugnt tog också en sväng upp till stadsparken med hundarna och en fika korg. 


Lördags: Vilade upp sig inför kvällens händelser. Var på fest hos en kompis som fyllde 18 i fredags så hon hade fixat en fest till oss som var "under" 18 :P hehe men de var kul träffade lite gammalt och nytt folk mycket trevligt hade jag iaf :D Sen på natten blev det att åka hem och sova.


Söndags: Gjorde vi inte alls mycket tog det bara lugnt tvättade bilarna och på kvällen träffade jag Lollo vi åkte t donken med moppen :P En rätt så spännande resa. 


Vill också meddela att endel vänner som man trodde man kunde lita på kanske inte var den människa man kunde lita på trots allt.. Ville verkligen inte att detta skulle hända men nu vet man. Aja jag vet ju nu vilka jag kan lita på så DU behövs inte i mitt liv längre!! Men efter allt så löste det sig med den vännen man kännt längst.   





Av Nikkie - 4 maj 2012 10:29


Vad är detta?

Jo detta är en apelsin och choklad bakelse jag och Alexandra gjorde som projekt arebete ( skapa en egen produkt ).

Vi har gjort apelsin bottnar som sedan är fyllda med chokladtryffel kräm. 


Ovanpå och sidor:

på ovansidan har vi gjort en chokladspelgel och för er som inte vet vad det är så är det när chokladen är lite glansigare så de ser fint ut. Vi har också några apelsinbitar på. På sidorna har vi färgat kokos orange för att matcha innehållet och få en fin bakelse. Under kokosen har vi lagt på chokladgrädde.


Mitt omdöme:

Jag tycker att denna bakelsen var mycket god! Men den var ganska maffig att äta själv så därför kan man säga ett denna är en " kärleksbakelse " om man vill dela den med någon man älskar. Men om man älskar apelsin och choklad kan jag rekommendera denna. Kan inte säga några vikter på sakerna för att jag och Alexandra kom på denna själv vill helst inte att all information ska komma ut om denna härliga bakelse.

Ovido - Quiz & Flashcards