kikkipicki

Alla inlägg den 29 maj 2012

Av Nikkie - 29 maj 2012 17:58

Godeftermiddag :D


Är just nu hemma och vart i någon timme är så, har vart och lämnat Lollo vid bussen för ett tag sedan sen sovit en stund. Hur skönt som helst :) Snart slutar älsklingen då blir de myyys på hög nivå<3 Vet inte riktigt vad vi ska hitta på kanske en promenad eller något. Denna dagen har vart lite seg tyvärr så har inte orkat blogga under dagen men tycker ni kan vara glada att jag skriver då och då i alla fall. 

Har fortfarande ide tårka så vet inte alls vad jag ska skriva om.. (uppskattar verkligen om ni/du vill hjälpa mig med bloggen). 


Men ska hoppa in i duschen nu så kanske de kommer ett inlägg om bakverk igen känner att de kan vara dags för de nu igen :)



Bjuder på en gammal bild, men ska kanske bli blond.. "igen" hoppas ni gillar de :)  

Av Nikkie - 29 maj 2012 07:49

Hej hej!

Kan inte direkt skriva godmorgon för idag är det inte en alls bra dag..


Men iaf kom nyss till skolan därför jag skriver ett inlägg. Idag är det lång dag i skolan ända tills klockan 15:00 lite jobbigt men hoppas på att denna dagen går snabbt. Idag är de regnignt ute och inte alls varmt de suger..! Men man kan ju inte styra över vädret alls. Vilket är synd annars hade jag velat ha varmt och sol hela sommaren lång. 


Vaknade iaf vid 5:00 och insåg att fönstret var öppet vilket gjorde att det blev vääääldigt kallt i rummet plus att de hade regnat in. Men jag somnade om och vaknade lite efter 6, så fick sova iaf någon timme mer. Så idag kanske de inte blir så mycket bloggande för är super trött och har ide tårka vet inte riksigt vad jag ska skriva om..


(Så de hade vart jätte snällt om ni läsare hade kunnat kommentera några av dessa inlägg där jag behöver hjälp)   










Ovido - Quiz & Flashcards