kikkipicki

Alla inlägg den 22 maj 2012

Av Nikkie - 22 maj 2012 13:59

Hej hej :D


Har nu den sista timmen på den sista lektionen för idag :) helt underbart!

Fick nyss reda på att jag inte behöver vara barnvakt ikväll de betyder att man kan vara med underbara vänner istället<3


Har också en rolig sak att skriva till er nu ;)


Jag och alexandra sitter och gör en uppgift om matspjälkning och där ska man ta reda på vad som händer i kroppen vilket innebär att vi skulle skriva om ändtarmen :P


Alexandra: blablabla, men vi skiter i att skriva anus grejen!

Jag: haha så vi ska skit i anus?

Alexandra hahahaha!


För er som fattar så var de väldigt kul detta skrattet gjorde hela dagen ;D Herregud kanske inte verkar så kul när man läser de men det var kul nu på eftermiddagen så båda hade proppat i sig godis sedan har en sån här lektion :P det går inte ihop sig !

// love and kiss kikkipicki<3


 

Av Nikkie - 22 maj 2012 10:24


En rätt så bra låt enligt mig :) Men såklart så är alltid remixen bättre men lite roligare med en musik video ;)

Lyssna och kommentera vad du tycker om denna låt eller kom med andra förslag :D

Av Nikkie - 22 maj 2012 07:44

Godmorgon!


Är nu i skolan och ska snart börja första lektionen Engelska som ni vet så är det en låång dag för mig idag.. Usch orkar verkligen inte men hoppas på att jag ska till doktorn idag på eftermiddagen så jag kankske kan få gå hem sen. Men man vet ju aldrig när man kan få en tid.

Aja igår hände det massa saker endel saker vill jag inte ens skriva ut på bloggen för då kommer man la få massa skit från dom som kallade sig "vänner"!

Iallafall var med Lollo igår på efermiddagen sedan tog vi moppen till råslätt och träffade Ellis, Madde och Jossan :) mycket trevligt! Första gången jag och Lollo tar moppen till råslätt men det är alltid kul med lite äventyr. Efter det så stannade vi på ett ställe för att kolla till så att hjulen på moppen inte var sönder för att vi åkte på värsta guppet shiit vad vi skrek och skrattade samtidigt :P Det var nog de roligaste jag vart med om på länge inte skrattat så mycket på väääldigt länge :D Och efter de så körde Lollo hem mig så jag mötte upp älsklingen för vi skulle åka hem till honom och packa ihop våra saker för att vi skulle sova hos mig som vi inte gjort på ett tag så kände att jag behöver vara hemma lite. Vilket jag ska vara idag för ska vara barnvakt åt mina småskyskon hoppas bara på fint väder så man kan vara ute i solen lite :)


Kanske kommer ett inlägg senare idag/ikväll om lite andra roliga saker om du/ni har några tips så kommentera gärna här :) Kan ju va någon rolig upplevelse ni vart med om eller andra roliga saker som ni vill läsa här på min blogg :D



 

Ovido - Quiz & Flashcards