kikkipicki

Alla inlägg under januari 2012

Av Nikkie - 16 januari 2012 07:56

Godmorgon!


Min helg har vart lite upp och ner.. men men de löser sig med tiden.

I fredags var vi på innebandy match :) de var skoj men efter tredje halvlek hände en liten grej som jag helst inte vill ta upp i bloggen..Men var iaf med Frida, Vickan och Oskar även pojkvännen var med och spelade musik i " pauserna "<3

Men efter matchen drog alla hem, utan jag som sov över med älsklingen<3 super mys men de kanske inte var så jätte kul efter de som hänt 2 veckor före som jag fick reda på i fredags men de löste sig iaf.

I lördags var Jonas i bodafors med tjej laget och spelade match...Hmmm! vad gör man då? Jo man träffar bästa vän i norrahammar och får tillbaka de " gamla " tiderna :) Vi satt på brodalskolan där vi gick för några år sen och bara njöt av solen! Sen åkte jag hem igen och sedan hämtade Jonas mig så vi stack hem till honom och käkade lite god mat.

På kvällen träffade vi Lollo och hennes kille :) Vi bakade muffins de tog ett tag men de blev iaf klara :P


Igår hände inte så mycket tog de mest lugnt men sedan åkte vi till ekhagen för att träffa Lollo och hennes kille igen :P hehe tycker det är bra att alla kommer överens med varann :D 


Idag är de måndag men är inte så trött idag som jag brukar vara såhär tidigt på veckan.. De är rätt skönt men men har bara bara 1 lektion idag så slutar prick 11. De kan inte bli mycket mer chill på en måndag, i eftermiddag ska jag träffa Lollo så ska vi ner till stan och sola lite ;) hur skönt som helst. Efter det börjar Lollo skolan så jag ska nog åka hem och " sova " en stund så man orkar vara med brudarna heeeeela eftermiddagen och lite inpå kvällen. De har vi alla saknat de gamla goa tiderna :P hehe,, men nu börjar min lektion så ska vara aktiv på den istället för att surfa runt på nätet vilket är vääldigt enkelt när man arbetar vid datorn. // en pigg men ändå slö Nikkie <3

vill ha tillbaka piercingen i näsan.. :/     

Av Nikkie - 13 januari 2012 08:43

Godmorgon!


Sitter just nu i skolan och ska komma på en " ny " konditori produkt... Nu gäller de bara att tänka,, vilket inte min eller Alles hjärna kan göra idag får klaga på att det är fredag :P hehe,, men vi har iaf ett förslag men kan tyvärr inte skriva dehär eftersom ALLA i klassen ska komma på en egen sak. Men de kanske kommer upp bilder snart :)


Ikväll blir de att kolla på innebandy match ;) skillingaryd mot månsarp :P hehe de laget man " hejar " på ne men ändå kul om de vinner ikväll :) Så de blir kanske att dra med Vickan och Oskar. Hoppas de kan följa med (a)!

Efter matchen vet jag inte riktigt vad som händer kanske blir att bara ta de lugnt med älsklingen kolla film och äta något gott?!!

Men nu måste jag fortsätta med att " tänka "..tyvärr så kanske vi inte kommer någon vart!! men men de får vi leva med i slutändan :P// en tänkande nikkie<3


 

Av Nikkie - 11 januari 2012 07:59

Godmorgon!


Sitter just nu i skolan och väntar på att alla i klassen ska komma hit :) hehe så därför kunde jag trycka in ett blogg inlägg nu på morgonen. 


Gårdagen var helt okej faktiskt :) var med Vickan, Lollo och Oskar vi drog till maxi direkt efter skolan för att inhandla lite till muffinsarna! De blev choklad muffins med nutella och strössel hjärtan (a) de blev super söta dock hann de inte stelna helt,, så de kommer en bild senare :P Efter vi hade gått till bussen åkte jag till älsklingen min<3 vi kollade lite på " masterchef " den svenska versionen :) 

Om man ändå kunde laga så bra/ god mat de vore en dröm men nu går jag ju bageri och konditori så då blir de att baka massa fina bakverk. 


Men nu börjar den första lektionen idag och även den sista ;) går bara till klockan 11:00 idag, efter de ska jag ner till stan och sola.. tyvärr har de nästan blivit ett beroende men jag försöker hålla mig sålänge som möjligt!

// en super duper trött nikkie!  



Av Nikkie - 10 januari 2012 07:56

Godmorgon!


Tyvärr har jag inte kunnat blogga på hela lovet för har haft " fullt upp ". men nu ska de bli ändring på de :)

Mitt lov började med att vara med underbara vänner och min älskling<3

Sedan var de julafton och då åkte jag, min syster och Jonas till Öland för att fira med min släkt på pappas sida,, de var super mys fick de jag önskade mig i julklapp :D 


Några dagar efter åkte jag och jonas hem för att han började jobba..men de funkade! Fick ju umgås med världens bästa vänner. 

Sedan i torsdags kom de några kompisar till vickan och oskar från stockholm. Freddy,Micke och Stefan :) hade mycket skoj med dem. Så vi åkte till boda borg i sävsjö ett helt gäng var vi! helt otroligt att vi var 10 pers som var indelade i 2 lag :) de var skorna mor strumporna :P hehe,, men de var en fett kul dag med massa skratt, tårar och tänkande :) de är ju min starka sida... eller?!! ne inte direkt men hade andra smarta personer i mitt lag ( skorna ).


På kvällen sen åkte vi hem till en annan kill kompis marcus inne i stan och bara tog de lugnt kollade lite film och bara chillade :) Dagen efter hade ALLA något att klaga på t.ex träningsvärk..blåmärken och en skadad hand :/ tycker synd om dig Lollo<3 Men de gick snabbt över. 


Så nu idag sitter man i skolan och alla ser helt " döda " ut! helt sjukt att man kan bli så trött för jag har ändå gått och lagt mig rätt så tidigt på kvällarna ändå. Men nu börjar första lektionen ( önska mig lycka till ) 


 

Ovido - Quiz & Flashcards