kikkipicki

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Nikkie - 10 januari 2012 07:56

Godmorgon!


Tyvärr har jag inte kunnat blogga på hela lovet för har haft " fullt upp ". men nu ska de bli ändring på de :)

Mitt lov började med att vara med underbara vänner och min älskling<3

Sedan var de julafton och då åkte jag, min syster och Jonas till Öland för att fira med min släkt på pappas sida,, de var super mys fick de jag önskade mig i julklapp :D 


Några dagar efter åkte jag och jonas hem för att han började jobba..men de funkade! Fick ju umgås med världens bästa vänner. 

Sedan i torsdags kom de några kompisar till vickan och oskar från stockholm. Freddy,Micke och Stefan :) hade mycket skoj med dem. Så vi åkte till boda borg i sävsjö ett helt gäng var vi! helt otroligt att vi var 10 pers som var indelade i 2 lag :) de var skorna mor strumporna :P hehe,, men de var en fett kul dag med massa skratt, tårar och tänkande :) de är ju min starka sida... eller?!! ne inte direkt men hade andra smarta personer i mitt lag ( skorna ).


På kvällen sen åkte vi hem till en annan kill kompis marcus inne i stan och bara tog de lugnt kollade lite film och bara chillade :) Dagen efter hade ALLA något att klaga på t.ex träningsvärk..blåmärken och en skadad hand :/ tycker synd om dig Lollo<3 Men de gick snabbt över. 


Så nu idag sitter man i skolan och alla ser helt " döda " ut! helt sjukt att man kan bli så trött för jag har ändå gått och lagt mig rätt så tidigt på kvällarna ändå. Men nu börjar första lektionen ( önska mig lycka till ) 


 

Ovido - Quiz & Flashcards