kikkipicki

Alla inlägg under september 2012

Av Nikkie - 6 september 2012 16:20

Heeeej!


Är nu hemma och har fikat lite med familjen :) Men snart ska de åka till elmia där våran husvagn står ^^ eftersom de e husvagn och husbilsmässan nu i helgen, men jag fick inte följa med för att de skulle kosta min stackars plånbok mycket pengar.. för de pengarna ska ju gå till körkort och kanske en resa nästa år :)


Aja har iaf vart i skolan idag och gjort smörgåstårta med Lollo i klassen, hade väääldigt kul men det blev lite långtråkigt efter ett tag. Men det är sånt man får lära sig eftersom de e sånt man får göra ute i arbetslivet. Imon är sista dagen i skolan sen på måndag är de dags att gå ut på praktik i 4 veckor! Helt sjukt vara "utan" skolan i en hel månad. Lite tråkigt eftersom vi inte kommer kunna träffa klassen lika mycket..., men man får försöka klämma in de :) 


Denna veckan har också gått sjukt snabbt, vilket gör att de är en dag mindre till helgen kommer och överraska oss alla eller ah iaf mig :D Sen har jag tänkt på att lägga ut lite kläder och skor på jkpgs-loppis, Men kanske kan lägga ut dom på bloggen också om så önskas?! Hade vart sjukt bra om jag kunde få lite sålt eftersom jag inte behöver vissa oanvända kläder mer. Har liksom massa kläder och skor som är använda minst en gång eller något ^^ 

Men om intresse finns så skriv gärna en kommentar :) // kikkipicki :)

 

 

Av Nikkie - 4 september 2012 15:06

Shiiit!


Vilken eftermiddag.. börjar med att vi hade lunch och självklart var de inte sådan mat i skolan som jag var "sugen" på :P Så jag,Julia,Alle och Alexandra drog till Soya det nya "inne" stället om man vill kalla de så ;) De är iaf vårat favvo stället för tillfället! Men iallafall sedan skulle vi köpa dricka på coop och självklart hade jag tappat min korthållare där alla mina kort sitter ALLT blev kaos.. Men jag gick tillbaka till Soya och kollade om den fanns kvar där, och med den turen som jag hade med mig denna hemska dag så låg den kvar på exakt samma ställe där jag tappat den :D "phu" att den låg kvar fick verkligen panik..Så allting löste sig fick dock huvudvärk av all stress som flög i mig, men jag är ALLTID väl förbered så jag hade med mig Ipren!


Sedan började historian, lite segt eftersom vi är i ett klassrum som har världens sämsta luftkondition.. Men fick iaf uppgiften klar så behöver inte tänka på den mer om jag inte ska finslipa den lite sen ikväll. Nu väntar jag på vickan som slutar om ca 15min ^^. Så vi ska sitta hemma hos mig med projektarbetet, kan bli kul eftersom vi har massa ider ;) Men tror att hon slutar nu så ska lägga ihop datorn. 


Kanske skriver ett längre inlägg ikväll om jag hinner :D

 

 

Av Nikkie - 4 september 2012 08:56

Hellu!


Som ni ser har jag fixat en ny header som  Vickan och gjort åt mig :D Belv riktigt nöjd ^^. 

Aja idag har jag en lång dag att vänta på, just nu har vi samhäll så som rubriken säger! Sedan i eftermiddag har vi historia till klockan 15:00 inte så jätte kul -.- men ska ändå träffa Vickan efter skolan. Ska kolla lite på projektarbetet vi ska göra nu i trean. Så hoppas på att den blir super bra :) 


Men nu ska vi kolla på ett filmklipp om konspirationsteori, kanske skriver ett lite längre inlägg senare!

 

 

Bild från Nyår :)

Presentation


Tjeena!

Min lilla blogg om min vardag i text självklart blir jag glad om du/ni skriver en liten kommentar eller någon fråga som jag kanske kan svara på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards