kikkipicki

Alla inlägg den 14 september 2012

Av Nikkie - 14 september 2012 18:10

Hellu :D


Fredag.. igen kändes som att de var fredag nyss :P Men de är inget man klagar över ;)

Har vart på min praktikplats idag, var jätte skojjigt. Fick göra massa med nya grejer men de var ändå saker jag redan kunde. Men känner att jag lärt mig en massa nya saker på bara 3 dagar! Helt otroligt och de är ändå 3 veckor kvar. Men jag klagar inte för har skit kul där och alla är snälla och förstår en där, vilket är ett plus i kanten. 


Fick även sluta tidigare idag, så har bakat chokladbiskvier, blev inte så jätte många men ändå några som jag blev nöjd med måste också tilläga att de var första gången jag gjorde de hemma :D Så jag är en vääääldigt stolt tjej. 


Ikväll blir de nog mest att ta de lugnt gar ju faktiskt vart vaken sen 04:30.. Så är ganska trött :/ Men hoppas på att någon kan komma hem till mig och vara social? Har riktigt tråkigt just nu. 


Min prins slutar snart men ändå han ska hem och städa så blir att träffa honom senare ikväll eftersom han ska sova hos mig<3 Har saknat honom sjukt mycket denna veckan. Så de blir bara myspys när han kommer<3 


Annars har jag inte så mycket mer att skriva (kanske) blir ett till inlägg senare om någonting kanske "veckans bra och dåliga sida". Inte vet jag men något kul kommer iallafall hända med bloggen känner att den e väldigt tråkig nu men som "headern" säger så är de ju faktiskt om min vardag fast i text så de är bara att läsa och njuta av att veta vad jag sysslar med på dagarna för er som är nyfikna ;)

 

 

Presentation


Tjeena!

Min lilla blogg om min vardag i text självklart blir jag glad om du/ni skriver en liten kommentar eller någon fråga som jag kanske kan svara på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards