kikkipicki

Alla inlägg den 24 september 2012

Av Nikkie - 24 september 2012 12:40

Hej hej :) 


sitter nu hemma och tar de lugnt lite har nyss bakat en kaka som min mamma ska ha på sin syjunta imorgon. Hoppas att dom tycker den blev god för jag ska berätta för er att de luktar otroligt gott i hela huset nu när den står i ugnen och gottar sig. 

Aja helgen har vart helt underbar i lördags åkte jag, jasmine, och Jonas ner till Öland där vi skulle bo hemma hos pappa. Vi kom ner rätt så tidigt så vi hann känna oss som hemma ett bra tag innan allt folk kom och skulle fira pappa som fyller år på onsdag :) Men de var trevligt fick träffa nästan hela släkten och de blev en kanon bra lördag med mycket skratt och väääldigt god mat! Senare på kvällen så satt vi några styckna och spelade kort och hade de allmänt trevligt. Sedan igår (söndag) var de mest att ta de lugnt eftersom vi skulle åka hem efter lunch så vi åkte en runda i färjestaden där pappa bor, och sedan åkte vi hem till honom för att äta lite lunch och sedan var de hemfärd som gällde för att älsklingen skulle spela innebandy match här i stan. Så de fick bli mitt söndags nöje och som tur var så vann rätt lag med 14-0. Helt otroligt att de andra laget inte gjorde ett ända mål men de var ju mitt hjärta som stod i mål så man kan ju säga att han är grymt duktig i målet när de väl gäller ;) 


Idag ska jag åka upp till Dalvik till Lollo får se lite vad vi ska göra men vi kommer alltid på något roligt att göra :D Men de kanske bara blir att sitta och snacka om allt åh inget som vi brukar göra :) 


Men nu ska jag kolla till kakan (bild kommer senare), och sen blir det att fixa håret och sminket för senare blir de avfärd till Lollo :D 


 

Ovido - Quiz & Flashcards