kikkipicki

Alla inlägg den 11 september 2012

Av Nikkie - 11 september 2012 12:56

Hellu :)


Vilken morgon asså.. var tvungen att ringa praktiken och säga att jag var sjuk idag.. inte så jätte roligt eftersom de bara var andra dagen där idag, men får se om jag kan gå imorgon vilket jag hoppas på för ska käka lunch med Sofia :D Kommer bli mysigt! Aja så är hemma idag och vilar upp mig för känner att jag behöver de just nu. 


Iallafall igår var de första dagen på praktiken vilket var riktigt roligt :) Fick göra massa med roliga grejer. Och personalen var snälla och sociala med en. Det negativa var väl att jag började vid 06:00 så var tvungen att gå upp 04:15 för att hinna med bussen 20 över 5.. Men de kanske är tider man måste vänja sig vid ^^. Men fick sluta tidigt ändå vid 12:30 så jag klagar inte för då hade jag hela dagen på mig att göra något vilket jag gjorde var hos Lina och vi kollade film och käkade god mat, fick tyvärr en allergichock utav deras katter..så vi satte oss ute en stund i deras trädgård och bara snackade :) Var väldigt mysigt så de måste vi göra om. 


Idag ska jag träffa Vickan, för vi ska planera våran tidsplan inför projektarbetet. Hoppas vi kommer någonstans idag bara för annars blir de kaos, eftersom att de är något skolan har krav på att man ska ha om man ska få den hjälp man behöver. Men förhoppningsvis så ska vi inte behöva så mycket hjälp men de kanske kommer senare så ska inte säga så mycket mer om de. Sen ikväll vet jag inte alls vad som händer kanske inte ska sova ihop med älsklingen iallfall om jag nu ska upp vid kvart över 4 så är han inte så sugen på de. Men som sagt vi får se vad som hänbder kanske bara stannar hemma och kolla på desperete housewives ;) Min favorit serie för tillfället :P '

// kikkipicki

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards