kikkipicki

Alla inlägg den 27 april 2011

Av Nikkie - 27 april 2011 16:56

hejhopp! :) sitter barnvakt lite eller ah har gjort de ett tag nu men ganska kul ändå. syskon kan få en på bra humör med alla olika knasiga saker ;P vi har käkat lite mat och fikat som tur var sov dom en liten stund så man hade lite " ensam " tid att hinna tänka på iaf ^^ nu känns de lite bättre efter allt som hänt :/ har lite ont i hjärtat med de går väl över med tiden? hmm, aja sen när janne kommer blir de säkert att dra ut en sväng blev ju ganska fint väder till slut :D åh man blir bara glad av att solen skiner ;D men ah ska kolla till dom små nu så kan inte skriva så mycket mer..//kys til dig ;*<3


 

Av Nikkie - 27 april 2011 09:53

fattar inte varför allt ska vara såhär..de e inte bara hon som mår skit jag mår oxå dåligt för ni har ljugit för henne. Ni snackar skit om henne till mig sedan säger att de var jag som sa de. så jäkla lågt! ni vill ju bråka ha någon att skylla på. de kan inte bli mer omoget. 


Men om de är såhär ni vill ha de visst för mig kan ju flytta till Öland så att ni slipper mig för alltid vet att ni skulle gilla de så hej då.. hoppas ni får ett bra liv!!!

Av Nikkie - 27 april 2011 07:45

F*n varför ska llt bli såhär nu? fattar inte varför har ju sagt förlåt och allt men ni fattar ni inte!! åh nu finns de verkligen ingen jag kan lita på..ni spelade mina vänner men de var ju inte så alls ljuger för mig att allt var så jäkla bra men sen kommer de fram att de inte alls var så utan att jag var den som snackade skit och massa men de personer som säger att de var just JAG som sa ska f*n inte säga ett jäkla skit själva för de snackar exakt lika mycket! om inte mer? 


hoppas livet kan fortsätta ändå även fast man blivit av med de så kallde " bästa "...

Ovido - Quiz & Flashcards