kikkipicki

Alla inlägg den 27 april 2012

Av Nikkie - 27 april 2012 19:11

Hej hej!!


Är nu på gården med Erica och lite annat folk. Har dock skit tråkigt!! vet inte alls vad vi ska hitta på ikväll men blir väl em chill kväll hemma med familjen och pojken min<3 Lite segt eftersom man är sugen på att hitta på något.. aja blir väl lite roligare imonkväll ;P Får se lite vad kvällen har att erbjuda.

Men ska vara lite social med folket så kanske gör ett inlägg senare:)


 

Av Nikkie - 27 april 2012 07:54

Godmorgon alla pigga läsare :D


Är nu i skolan och det är fredag kan inte bli bättre när dagarna går så jäkla snabbt! helt otroligt är ledig på måndag och tisdag så då blir det att vara med underbara vänner. Efter skolan ska jag gå ner till stan och möta upp Erica och Lollo ska kolla läget på stan och sedan vinka hejdå till Lollo som åker iväg över helgen. Lite synd eftersom det är låång ledigt men de ska alltid kunna lösa sig. 


 I helgen blir det att ta de lugnt har lite saker som måste göras dock..men det är bara små saker, så imorgon(lördag) ska jag jobba i 4 timmar. Inte så jätte lång tid men ändå lite kul :) Sedan kanske de blir att va med Vickan om hon har tid :D Annars kanske de blir att va med lite andra trevliga människor. Hoppas även på att jag får tummen ur röven att städa mitt rum vilket kan vara behövligt. Men som sagt får se lite vad helgen har att erbjuda. 


 

Är så jäkla sugen på att göra en tatto!!

Ovido - Quiz & Flashcards