kikkipicki

Alla inlägg den 26 mars 2012

Av Nikkie - 26 mars 2012 08:00

Godmorgon!


Sitter i skolan nu som tur var så kom jag inte försent. Försov mig nämnligen men har man en sån underbar kille som jag så körde han mig till skolan<3


Ställde klockan så som jag brukar och tänkte att de gör la inget i och med att klockan på mobilen ändå har ställts om, men inte ville alarmet de.. Vaknade 4:40!! hur tidigt som helst så jag ställde om alarmet till 5:40. Men såklart ringde den inte då.. Så vaknade vid 7 och insåg att jag inte skulle hinna med bussen som går 6min över 7..

Aja,, hoppas inte dagen har mer att överraska!


Helgen har vart otroligt bra, har vart med fin fina vänner och det har vart mycket skratt på g :D

Hoppas att denna helgen kan göras om för har haft det j*vligt kul ;)

Men men kan inte gå så långt in på helgens aktiviteter. Men om ni undrar något så är det bara att kommentera eller höra av er på annat sätt :)


Idag blir det skolan fram till 11:00, efter de ska jag hem för att vila upp mig eftersom jag ska jobba ikväll från 16:00 till 21:00!! De kan bli kul :D

Så idag ungdomar kan ni komma till Cafe Mange i norrahammar har lite extra öppet för oss ungdomar och vi öppnar 18:00- 21:00 så det är bara att rulla in :D hoppas på att få träffa lite goa vänner ikväll då. Eftersom jag inte kan träffa er efter de.. 


 

Ovido - Quiz & Flashcards