kikkipicki

Alla inlägg den 13 mars 2012

Av Nikkie - 13 mars 2012 07:46

Heey alla glada läsare!


Nu är de skola och solen skiner redan känns som att de kommer bli en bra dag :D

Kanske inte för alla men iaf för mig!

Så idag blir de skola fram till 15:00 sen ska jag hem och plocka undan lite på rummet.. ( ser ut som ett bombnedslag ).


Vill också skriva om mina underbara vänner, Lollo och Vickan är dom som står mig närmast de som finns där när man behöver dem och allt känns underbart i deras närhet.

Även att de har hänt saker innan så lever man fortfarande och man löser de även att de kan ta ett tag..Men nu är vi alla tillsammans igen och de är den underbaraste känslan man kan ha!

Sen har man ju fler vänner både i skolan och hemma om inte de andra kan träffas för att de händer saker i skolan eller utanför skolan. Har åter igen fått kontakten med Matilda och Erica vilket också underbart!

Det är dem jag har som närmast och jag ÄLSKAR er!

Ni ställer upp och jag märker att saker och ting blir enklare med er vid min sida.

Sen har jag vänner i skolan som jag dock bara umgås med i skolan vilket är tråkigt men kanske blir enklare nu när de e fint väder och man kan ta en glass eller något annat gott efter skolan och bara sitta i värmen och ha de skoj :)


Jag har glömt de som hänt och lever i nuet med de jag Älskar mest de jag litar på de som ställer upp och skyddar mig från massa hemska saker..Saknar dock endel gamla kompisar man var med i sommras som man inte alls har någon kontakt med. Jag saknar den gamla tiden då ALLA kunde va och bara ha de roligt.

Men som sagt jag vänder mig till dom som bryr sig hur jag mår och vad jag ska göra under en lång dag inte de som skiter i vad man skriver i ett sms och skriver istället vad den personen gör!

Men jag vill bara vara glad nu inte behöva starta ett bråk som man egentligen inte behöver lägga någon enegi på.

Så JAG har de hur bra som helst nu när alla kan va tillsammans utan att börja tjafsa eller bråka. Den enegrin finns inte. Och skulle de hända något så är de bättre att snacka ut med den personen och lösa problemen.


 Jag och Vickan<3


 Lollo för ett bra tag sen, men en bild som väcker minnen<3

        

Ovido - Quiz & Flashcards