kikkipicki

Alla inlägg den 4 maj 2014

Av Nikkie - 4 maj 2014 16:26

Tjenis!

Nu sitter vi på bussen hem till Jönköping :/ som många säkert vet så har jag, älskling, linda och marcus varit i Göteborg igår tills idag :) igår kom vi ner till Göteborg tidigt på morgonen och då var de bara att leta rätt på hotellet och vidare till Liseberg! Och vi var på Liseberg nästan hela dagen. Åkte den nya berg och dalbanan Helix :D kan verkligen rekommendera att åka den när man är där, trots att de är mycket kö så är de värt att offra den tiden :) efter liseberg så checkade vi in på hotellet och gjorde oss fina och fräscha så gick vi ut på avenyn och käkade god mat :) sen var vi så trötta att vi gick och la oss i dom mjuka sköna sängarna.
Idag gick vi upp hyffsat tidigt för att hinna med en dag på stan men hittade inget som lockade mig riktigt :p sen gick vi till universeumet och kollade på fiskar och massa andra djur :) sen blev de lite mat i magen så man klarar hem resan.
Har haft en mysig och trevlig helg med älsklingen och fina vänner <3

Vann också en stor polly efter bara 1 försök :D andra bilden är på mig och jonas i flum-ride kön efter som de var kallt i luften ville vi inte bli så blöta så man blir sjuk :p haha men kul hade vi ;D

Ovido - Quiz & Flashcards