kikkipicki

Alla inlägg den 23 april 2014

Av Nikkie - 23 april 2014 10:00

Hejsan!


Ett litet inlägg om hur helgen har varit :D


I torsdags så väntade jag på att Jonas skulle sluta jobbet så vi kunde åka in till stan för att träffa våra kompisar på bilträffen som var :).

Sen i Fredags så var de samma visa igen fast då var ju alla lediga och vi kunde bara ta de lugnt på dagen inna de var dags att åka ut igen :P 

På Lördagen var de tidig uppgång för vi skulle till elmia och kolla på alla coola och fina bilar!

Sen åkte vi hem till älsklingen och käkade påskmiddag, och sen var de dags igen att åka in till stan men denna gången var de 20ggr mycket mer folk än dom andra dagarna :P Men de var kul att träffa alla underbara människor och endel finns de inte ens ord till vad man tycker om dom x). 


I Söndags var de lugnt på dagen men senare på kvällen var de dags för sista träffen för denna helgen och de var trevligt att kunna stå och prata helt ostört utan att någon kom och förstörde eller skrek så hela jönköping skulle höra de :P haha!!


I Måndags åkte vi med Linda och Marcus till Marcus mormor och morfar sommarstuga där vi fiskade lite och grillade fångsten och korv för annars hade vi hungrat ihjäl :P hehe men de var mysigt att bara komma iväg och ta de lugnt efter helgen fram och tillbaka hit och dit ;) 


Tog dess värre inga bilder i helgen, så detta får bli ett tråkigt inlägg med bara massa text ;P. 

Ovido - Quiz & Flashcards